enactus uepa
enactus uepa
enactus uepa
enactus uepa
enactus uepa
enactus uepa
enactus uepa

Команда Enactus УІПА допомогла створити web-сайт Історико-археологічному музею-заповіднику «Верхній Салтів»

На сьогоднішній день більшість музеїв не мають власних сайтів навіть на безкоштовних сервісах! Світ не знає про існування прекрасних музейних закладів!

Нещодавно, силами команди Enactus УІПА та посильній підтримці директора Історико-археологічного музея-заповідника «Верхній Салтів», в рамках проекту, що реалізується, було створено web-сайт цього об’єкту. Цю подію не оминули увагою багато інтернет-видань, таких як сайт Музеї України, КореспонденТ.net, NBnews ті інші!!!

Метою цієї дії – повідомити людей про те, що в Харківській області і всій Україні взагалі, є багато історичних пам’яток та місць збереження археологічних знахідок, які можуть розповісти нам про наше минуле, наших пращурів та їхній долі, але нажаль багато з цих місць знаходяться на значних відстанях від великих населених пунктів та автошляхів, через що люди навіть не знають про їхнє існування. Тому ми прийняли рішення про надання посильної допомоги одному з таких місць, яка виразилася в створенні сайту на якому було розміщено координати, часи роботи та деяка інформація про експонати музею, задля того, щоб люди мали змогу хоча б дізнатися про те, що на території Харківської області є такий об’єкт і в подальшому мали змогу його відвідати.

Також команда Enactus УІПА взяла на себе розповсюдження інформації про Історико-археологічний музей-заповідник «Верхній Салтів» в соціальних мережах.

Ми намагаємося дати людям змогу дізнатися про минулі часи, та не дати такій цікавій історичній пам’ятці залишитися поза людських поглядів та інтересів!

Обновлено ( 17.04.2013 09:02 )