enactus uepa
enactus uepa
enactus uepa
enactus uepa
enactus uepa
enactus uepa
enactus uepa

МІЖНАРОДНИЙ ПОДАТКОВИЙ КОНКУРС «ЕРНСТ ЕНД ЯНГ» YOUNG TAX PROFESSIONAL OF THE YEAR 2013

EY

Другий рік поспіль компанія «Ернст енд Янг» запрошує студентів старших курсів та випускників 2011, 2012 року, які цікавляться сферою оподаткування, взяти участь у  грандіозному міжнародному змаганні YTPY 2013.

Змагання проходить у три етапи:

Реєстрація учасників та вирішення онлайн-кейсів до 12 травня.

  1. Учасники,  які запропонують найкращі рішення кейсів, будуть запрошені в київський офіс «Ернст енд Янг» на Український Фінал конкурсу 21 червня.
  2. Переможець Українського фіналу представить Україну на Міжнародному Фіналі в Копенгагені 26-29 серпня і зможе поборотися з найкращими студентами з усього світу за головний приз конкурсу – 30-денну навколосвітню подорож в офіси компанії «Ернст енд Янг» в Лондоні, Вашингтоні та Гонконгу.

<Взяти участь у конкурсі можуть студенти старших курсів та випускники 2011, 2012 рр. з будь-якого міста України, які володіють англійською мовою. Реєструйся прямо зараз!

Young Tax Professional of the Year – це можливість позмагатися з найкращими студентами у сфері оподаткування України та світу, поспілкуватися з провідними фахівцями й партнерами податкової практики «Ернст енд Янг» та потрапити на роботу в компанію без початкових етапів відбору.

Дізнайся більше на сайті www.ey.com/ua/ytpy.

Для реєстрації надішли своє резюме, зазначивши ВНЗ, факультет та рік закінчення, на ytpy@ua.ey.com

Обновлено ( 11.04.2013 21:37 )