enactus uepa
enactus uepa
enactus uepa
enactus uepa
enactus uepa
enactus uepa
enactus uepa

"Батарейкам – утилізація!" від НМЦ "Екологічні ініціативи"

Відтепер у всіх бажаючих є можливість організувати пункт збору батарейок!

Організатори: Національний молодіжний центр «Екологічні ініціативи» та Всеукраїнська екологічна ліга.

В листопаді 2012 р. організатори започаткували кампанію громадських природоохоронних організацій під назвою «Батарейкам – утилізація!», спрямовану на організацію належного поводження з відпрацьованими хімічними джерелами струму (батарейками).

Пропонуємо всім активно долучатися до цієї ініціативи та залучати зацікавлені організації та установи до заходів в рамках кампанії, зокрема до розміщення контейнерів для збору батарейок на своїх площах.

Всі установи, які зацікавлені в облаштуванні пункту збору відпрацьованих батарейок і хочуть долучитися до громадської кампанії «Батарейкам – утилізація!», мають заповнити відповідну заявку (можна завантажити за посиланням) та надіслати відскановану копію підписаної заявки на електронну адресу. Після того, як заявка буде опрацьована та схвалена, в зазначеному місці буде безкоштовно встановлено спеціальний контейнер для збору відпрацьованих батарейок. Деталі розміщення та вивезення контейнерів з відпрацьованими батарейками будуть визначені окремо для кожного випадку.

Партнерами кампанії виступає ТОВ «Сігмас Еколоджі», яке забезпечуватиме логістичну складову зі збору батарейок та їх подальшого направлення на утилізацію на завод у Францію.

Участь безкоштовна.

Контакти:

Додаткову інформацію Ви завжди можете отримати за тел. +380442511332 або електронною адресою vel@ecoleague.net

Обновлено ( 22.03.2013 15:30 )